Världens dyraste bröllop

När det kommer till bröllop så är det något en bara vill vara med om en gång i livet. Dock blir det inte ofta så för Hollywood-stjärnorna, men de lägger ned så mycket pengar på det att man tror att det ska hålla för evigt.

417138-wedding-ringsKärleken är något vackert och något som man inte kan ta på, utan som man känner. Svenskar lägger i snitt 100 000 kronor på sitt bröllop, vilket är mycket pengar. Men när det kommer till de stora stjärnorna så är det få bröllop som hamnar under miljonen.  Tar vi paret Beckhams så spenderade de 5,9 miljoner kronor på sitt kärlekskalas, och lite under dem ligger Jennifer Aniston och Brad Pit på 6 miljoner. Då Brad och Jennifer skilt sig och det knakar i fogarna hos Beckhams så kan man bara dra slutsatsen att bara för att man har ett dyrt bröllop så betyder inte det att det kommer att hålla livet ut. Så, från världens dyraste bröllop till lite tips på hur man ska ta sig igenom det på bästa sätt.

Ett bröllop på rätt sätt

Dock är underrubriken missledande, då det egentligen inte finns några rätt eller fel på hur ett bröllop ska gå till. Men självklart finns det saker som tackkort, att inte ha röd klänning på sig och andra saker som man ska vara medveten om. Detta är för allas trivsel. Vill man skapa en så romantisk och vacker dag som det bara går gäller det att tänka på alls trevnad.

Budgetbröllop

Från världens dyraste till de allra billigaste. Ja, det finns inget som säger att ett bröllop måste vara dyrt. Det har snarare blivit en trend att man sak försöka komma så billigt undan som det bara går. Nu fokuserar man på att skapa en så unik upplevelse som det bara går för att lyfta fram hur man som par är. Allt från att köpa klänningen på sekond hand till att ceremonin ska hållas på en plats med stor betydelse. Vill du veta mer om bröllopsetikett finns det mycket frågor och svar på nätet.